5.8.08

Experts

Sóc un expert. Segur, en tant que sóc posseïdor de diverses experiències. Però, perquè puc anomenar-me "expert" i no "experimentat"?. El cúmul d’experiència és garantia de ser “expert”?. Dues persones amb la mateixa experiència poden ser igual d’experts?. Ara trobo a faltar el record precís de la metodologia de la maièutica, per tal de poder-me enfrontar a suposats “experts” embolcallats per un enginy de marketing.
Tot plegat aquesta retòrica ha estat generada al meu cap en descobrir el blog d’un “expert” en cites. Sí, en cites amb altres persones del sexe oposat, del mateix o de sexe indefinit. Després de publicar aquest comentari, li enviaré un missatge amb el motiu “-estudies o treballes- segueix funcionant com a eina per a trencar el gel, igual que per desús durant temps el cotrimoxazole torna a matar les E. Coli???”. Si me la publica i em contesta (que no ho crec), prometo actualitzar la informació (i potser continuar consultant-hi). A la secció de Blogosfèrics va!. Comença el cicle del ressorgir de la ironia i la maièutica socràtiques com a eines de desemmascarament de suposats “experts” a la web.

2 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

La història de l'E. Coli si que és bona per trencar el gel! "Escolta, saps que per desús durant temps, el cotrimoxazole torna a matar les E. Coli?" Cauran totes rendides (sobretot si són estudiants de medicina).

Cèsar ha dit...

És qüestió d'anar-les apuntant, no sigui cas que algun cop haguem de tornar "al mercat" ;C)